vliegticket vergelijken


​Je vliegticket vergelijken is ongelofelijk belangrijk, want je wilt natuurlijk wel het beste vliegticket.


Maar veel mensen ​vergelijken alleen op prijs en dat is jammer. Want ​​er is op andere zaken ​ook te besparen, vaak meer. ​Lees hoe je soms tot opmerkelijke resultaten komt. ​


Op welke manier kun je nog meer een vliegticket vergelijken?

  • check
    ​Vergelijken op Prijs
  • check
    Vergelijken op Comfort
  • Vergelijken op Luchthaven
  • Vergelijken op Overstappen


​Vergelijken op Prijs


​De prijs van een vliegticket is natuurlijk erg belangrijk en als het even kan wil je het goedkoopste ticket. Maar we schreven het hierboven al, staar je niet blind op alleen de prijs van dat vliegticket. 


​Maar de prijs is wel goed punt om je zoektocht naar het ideale ticket te vinden. Op de vlucht zoekmachines kun je eenvoudig je thuis luchthaven, je bestemming en je reisdata invullen. Daarna krijg je een goeie indicatie van wat het goedkoopste vliegticket is.​


Vergelijken op Comfort


​​Naast je budget is een andere belangrijke vraag: in hoeveel comfort wil je vliegen?


Vind je wat extra beenruimte fijn of kies je zelfs voor Economy Comfort? Business Class is natuurlijk duurder dan economy class maar is ook het ultieme comfort. En soms meer betaalbaar dan je denkt.​


​Vraag jezelf af of je op die vlucht naar Bali van 14 uren écht steeds met je knieën tegen je kin wilt zitten. Of kom je liever enzigzins uitgerust aan?


“​Je vind een beter vliegticket als je slim zoekt en vergelijkt. ​​ ​

​Vergelijken op Luchthaven


​Nog iets om te overwegen bij het kiezen van het beste vliegticket is de route. ​Wil je ​vliegen vanaf Amsterdam​ of wil je vanaf ergens anders vliegen?


​Vaak kun je door een andere  luchthaven dan Schiphol te kiezen namelijk fors besparen! Wist je bijvoorbeeld dat als je KLM vanaf Antwerpen vliegt, dat vaak goedkoper is dan vanaf Amsterdam?


Vergelijken op Overstappen


​Ben je bereid over te stappen op een andere luchthaven? Bijvoorbeeld in het Midden Oosten of op IJsland? Zo ja, dan kun je meestal ook besparen op je beste ticketprijs. 


​  

​copyright 2019 - ticketnaar.nl​

>