vliegticket Bali

Vliegticket ​Bali

Dus je zoekt een vliegticket ​Bali? Tof!

​Je wilt natuurlijk een goedkoop ​ticket naar ​Bali. Maar is goedkoop altijd het beste? In onze vliegticket vergelijken gids vertellen we je waar je op moet letten (tip: het is niet alleen de prijs!).

Als je zelf je trip samenstelt zoek je vast ook nog informatie over​ allerlei dingen, zoals lokaal vervoer, je verblijf in een hotel, ​wat je kunt doen en ​dan zijn er nog de praktische dingen om rekening mee te houden.

KLM ​Bali

Vliegen naar ​Bali met KLM kan ​elke dag. Naast ​KLM vliegt ook partner ​Garuda Indonesia ​dagelijks tussen Amsterdam Schiphol en Indonesië. Met KLM heb je altijd een overstap in Singapore en met Garuda Indonesia in Jakarta. Boek hier je KLM ticket naar Bali.

Vliegvelden ​Bali

Als je gaat vliegen naar ​Bali, dan land je ​op de luchthaven van Denpasar (DPS), de hoofdstad van het eiland Bali. De tussenstop in Singapore is op Singapore Changi (SIN) en in Jakarta stap je over op de internationale luchthaven van Jakarta (CGK).

Vervoer ​Bali

​Je verplaatsen op Bali doe je het beste met een taxi:

  • Bluebird 'meter taxi'
  • Grab taxi
  • Go-Jek

De meter-taxi's van Bluebird zijn al jaren een bekende en veilige manier manier om op Bali van A naar B te komen. Bluebird taxi's rijden allemaal met de meter aan, je wordt dus nooit aan het eind van de rit verrast door een extreem hoge prijs.

Grab is relatief nieuw op het eiland. Sinds Grab in 2018 heel Uber in Azië heeft overgenomen is het, ook op Bali, de grootste ride-share dienst. Maar sinds kort kent Bali ook Go-Jek, een collectief van lokale taxi's en chauffeurs die ook ritten accepteren via een App.

Verblijf ​Bali

​Net zoals op alle populaire bestemmingen is er op Bali geen gebrek aan accommodaties om te verblijven. 

Hotels, hostels en homestays - op Bali vind je het allemaal.​

Vermaak ​Bali

​Er is op Bali genoeg te zien en te doen. Het beste boek je een dag (of meerdere dagen) een chauffeur + auto en bezoek je alle mooie plekken op het eiland.

Praktische Informatie ​Bali

​En dan is er nog de praktische informatie ​Bali die je moet weten voor je vertrekt! Zoals:

  • hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar ​Bali
  • heb je een visum nodig voor ​Indonesië
  • ​​wat is het tijdsverschil tussen Amsterdam en ​Bali
  • wat is de beste reisperiode en welk weer kun je verwachten
  • ​welke stekker en andere reisbenodigdheden heb je nodig?

​Antwoord op al deze vragen gaan we binnenkort geven op de ticketnaar.nl blog!

vliegticket bali ticketnaar.nl 3
>