Promo Awards September 2019

Promo Awards September 2019

Het is alweer september en dus zijn de Promo Awards September 2019 bekend!

Promo Awards September 2019

Want ook in september heeft Flying Blue weer nieuwe Promo Awards September 2019. Met deze speciale promotie award tickets krijg je tot 50% korting!

Er is altijd een aanbod van vluchten binnen Europa, vanaf Amsterdam of Parijs, met een korting varierend van 20% tot 40%. Ook zijn er vluchten naar verre bestemmingen, met korting vanaf 25% tot 50%. Vooral de vluchten buiten Europa met 50% korting en in Business Class zijn vaak de moeite waard zijn. Maar soms vind je ook in de economy cabine een leuke deal. Je boekt het ticket nu, in September, om te vliegen in November of December 2019.

Vluchten binnen Europa:

  • Amsterdam naar Frankfurt, Gothenburg of Inverness (va 4.800 Miles)
  • Parijs naar Helsinki, Gothenburg of Algiers (va 6.300 Miles)

Vluchten buiten Europa:

  • Naar de Caribbean: Sint Maarten en Cayenne (25% korting, va 20.250 Miles)
  • Naar de Verenigde Staten: Minneapolis (50% korting, va 14.500 Miles)

Naast bovenstaande vluchten kun je ook met korting vliegen naar China: award tickets naar Wuhan (Premium Economy & Business), Chengdu (Economy) en Hangzou (Economy) zijn verkrijgbaar met 50% korting.

Maar er zijn nog meer bestemmingen met korting, een overzicht daarvan vind je op de site van Flying Blue.

Promo Awards September 2019

Met 25% korting naar de Caribbean?

KLM Promo Awards Advies: met KLM naar Inverness, Schotland?

Meestal vinden we de tickets naar verre bestemmingen het leukst en daarom adviseren we die vaak. Maar deze maand zit het Schotse Inverness bij de Promo’s. Dat is een bestemming waar we al vaker zijn geweest, omdat Schotland zo mooi is!

En dus, als we een award ticket advies moeten geven, dan is dat die Promo Award met KLM naar Inverness in het mooie Schotland! Om je alvast wat inspratie te geven, hebben we deze video er even bij gezocht:

In ons bericht over de Promo Awards Juli 2019, deelden we al dat we zelf een KLM Promo Award naar Luxemburg hebben geboekt. Die hebben we inmiddels gevlogen en je gaat snel een review van en een video over die vlucht zien!

Promo Awards September 2019 Conclusie

De conclusie van de Promo Awards van deze maand is dat er niet héél veel interessante bestemmingen bij zitten, maar toch wel een paar. Vooral Inverness in Schotland vinden we leuk, dus die award ticket, met KLM, raden we van harte aan.

Als je wat boekt, laat je dat dan even weten via de comments? Vinden we leuk!

Hier vind je alle berichten over de Flying Blue Promo Awards.
Of, lees hier meer over KLM.

Sieto

Hi, ik ben Sieto. Bekentenis: ik vlieg veel en omdat ik het zo tof vind om 'up in the sky' te zijn ben ik ticketnaar.nl begonnen omdat ik graag mijn tips & trucks over hoe ik mijn goedkope en bijzondere tickets vind wil delen met de wereld.

>