Promo Awards Augustus 2019

Promo Awards Augustus 2019

Er is weer een maand voorbij en dat betekent dat de Flying Blue Promo Awards Augustus 2019 bekend zijn!

Flying Blue Promo Awards Augustus 2019

Flying Blue heeft ook in Augustus weer nieuwe Flying Blue Promo Awards Augustus 2019. Met deze Promo Awards krijg je tot 50% korting op Award Tickets!

Er is altijd een aanbod van vluchten binnen Europa, vanaf Amsterdam of Parijs, met een korting varierend van 20% tot 40%. Ook zijn er vluchten naar verre bestemmingen, met korting vanaf 25% tot 50%. Vooral de vluchten buiten Europa met 50% korting en in Business Class zijn vaak de moeite waard zijn. Maar soms vind je ook in de economy cabine een leuke deal. Je boekt het ticket nu, in Augusus, om te vliegen in Oktober of November 2019.

Vluchten binnen Europa:

  • Amsterdam naar London, Milaan, Stockholm of Wenen (va 4.800 Miles)
  • Parijs naar Montpellier, Nice, Rennes of Clermont-Ferrand (va 3.600 Miles)

Vluchten buiten Europa:

  • Naar Quito, in Business, Premium Economy of Economy met 50% korting
    (voor respectivelijk ~40K/35K/19K Flying Blue Miles)
  • Naar het Midden-Oosten: Amman, Beirut, Cairo of Dubai met 50% korting
    (Amman in Business v.a. 22.5K, de rest in Premium Economy v.a. 18K Miles)

Naast bovenstaande vluchten buiten Europa kun je ook met korting vliegen naar Noord-Amerika: je vliegt met 25% korting in Economy naar o.a. Boston of Houston of met 25% korting in Business naar bv. Vancouver of Calgary.

Maar er zijn nog meer bestemmingen met korting, een overzicht daarvan vind je op de site van Flying Blue.

Promo Award Quito

In Business, Premium én Economy 50% korting voor Quito!

KLM Promo Awards Advies: naar Quito?

We zijn er nog nooit geweest, maar de awards naar Quito met 50% korting zien er wel erg goed uit en dus zouden we daar graag naartoe vliegen! Met een vanaf prijs van een award in Business van zo’n 80.000 Flying Blue Miles is Quito normaal gesproken een vrij dure bestemming, waar je nu dus voor zo’n 40K Miles naartoe vliegt!

Als je zoveel Miles niet hebt, dan kun je ook goedkoop in Economy vliegen. Mocht je een Award in Premium Economy overwegen dan willen we je toch echt aanraden om toch Business te overwegen; voor die paar extra Miles vlieg je dan in véél meer luxe!

Vorige maand, in ons bericht over de Promo Awards Juli 2019, deelden we al dat we zelf een KLM Promo Award naar Luxemburg hebben geboekt. Die gaan we deze maand vliegen en natuurlijk ga je van die vlucht een review zien!

Promo Awards Augustus 2019 Conclusie

De conclusie van de Promo Awards van deze maand is dat Quito verreweg de beste deal is, in zowel Business, Premium als Economy Class!

Als je wat boekt, laat je dat dan even weten via de comments? Vinden we leuk!

Hier vind je alle berichten over de Flying Blue Promo Awards.
Of, lees hier meer over KLM.

Sieto

Hi, ik ben Sieto. Bekentenis: ik vlieg veel en omdat ik het zo tof vind om 'up in the sky' te zijn ben ik ticketnaar.nl begonnen omdat ik graag mijn tips & trucks over hoe ik mijn goedkope en bijzondere tickets vind wil delen met de wereld.

>