Pakketkorting met KLM Package Deals

KLM package deals

Heb je al gehoord van de KLM Package Deals? Dat zijn aanbiedingen zoals je bij een reisbureau krijgt, maar dan van KLM.

KLM Package Deals

Een van de voordelen om KLM Package Deals te boeken is dus dat je boekt met een KLM ticket. Dat houdt in dat je zelf je pakketreis kunt samenstellen naar de KLM bestemming van je keuze. En omdat KLM een ruim aanbod aan bestemmingen heeft, zowel binnen als buiten Europa, kun je dus letterlijk alle kanten op.

Je kunt een package kiezen met een vlucht en een hotel, of een vlucht en een huurauto.

Waarom Goedkoper?

Misschien denk je: waarom zou ik zo’n pakket boeken? Is dat nou echt goedkoper? Het anwoord is: Ja, vaak wel.

Hoe dat kan? Als je bij KLM een ticket boekt en, bijvoorbeeld, bij Booking.com een hotel, dan betaal je bij beide de beste prijs voor dat product op die site. KLM bepaalt wat op dat moment hun beste prijs is voor het ticket en Booking doet hetzelfde voor het hotel.

Een Package Deal is anders, doordat het boeken anders gaat. Je boekt namelijk niet bij KLM en bij Booking.com. Maar je boekt via KLM bij het bedrijf Airtrade, een online reisbureau. Doordat Airtrade pakketten stoelen reserveert bij KLM, is het meestal zo dat ze die stoelen goedkoper kunnen aanbieden. Maar ze mogen dat alleen doen als ze dat koppelen aan een hotel of een huurauto.

KLM package deals boeken

KLM Package Deals boekingscherm

Extra Korting

Wil je extra korting op de toch al aantrekkelijke prijs van een Package Deal? Dat kan, maar moet je dan wel bij elkaar gespaard hebben. Dat doe je bij:

  • ING Winkel
  • Air Miles

Via de ING Winkel (voorheen de Rentepuntenwinkel) kun je punten inwisselen voor een kortingsvoucher. Dat kost je 25.000 ING Winkel punten voor een voucher van 250, of 10.000 punten voor een voucher van 100. De voucher van €100 mag je alleen voor bestemmingen binnen Europa inzetten, die van €250 alleen buiten Europa.

Je kunt ook Air Miles inwisselen voor korting. Je kunt vanaf 2.500 Air Miles inwisselen voor een voucher van €25, tot maximaal 15.000 Air Miles voor een voucher van 150.

Voordelen & Nadelen

Voordelen:

  • het is vaak goedkoper dan losse onderdelen van je reis apart boeken
  • het is eenvoudiger doordatje je meerdere onderdelen van je reis samen boekt
  • korting via ING Winkel of Air Miles

Nadelen:

  • je boekt niet direct bij KLM, maar bij Airtrade

KLM, Airtrade, hoe zit dat?

KLM heeft dus voor de Package Deals een partner voor de hotel en autohuur boekingen en die partner is Airtrade.

Airtrade is een zelfstandig werkend reisbureau, dat ook de service van de pakketreis op zich neemt. Daar zit dan ook een nadeel; als KLM een wijziging in je vlucht doorvoert, dan moet je evt. aanpassingen in je reis met AirTrade regelen, niet direct met KLM.

KLM Package Deals Conclusie

Een KLM Package Deal kan erg voordelig zijn, zeker als je een kortingsbon uit de ING Winkel of van Air Miles gebruikt. Let wel op dat je dus bij Airtrade boekt, niet direct bij KLM.

Package Deal boeken? Dat doe je hier, of klik:

Package Deal boeken

Liever alleen een ticket boeken? Dat doe je hier, of klik:

KLM ticket boeken

Meer lezen op ticketnaar.nl over KLM?

 

Sieto

Hi, ik ben Sieto. Bekentenis: ik vlieg veel en omdat ik het zo tof vind om 'up in the sky' te zijn ben ik ticketnaar.nl begonnen omdat ik graag mijn tips & trucks over hoe ik mijn goedkope en bijzondere tickets vind wil delen met de wereld.

>