Zoek je KLM New York Tickets?

KLM New York

Dus je gaat naar New York en wilt graag met KLM vliegen? Logisch, want met de KLM New York vluchten vlieg je voordelig en comfortabel.

KLM New York

New York is écht de moeite van het bezoeken waard en een vliegticket New York kost allang niet meer de hoofdprijs. Doordat er veel concurrentie is op de vliegroutes over de Atlantische Oceaan heeft KLM aanbiedingen waar je geen nee tegen kunt zeggen.

zoek je de beste KLM New York deal?
Ik deel de beste reistips & deals met mijn mailinglijst!
schrijf je in!

Welke Vluchten?

Er zijn 3 KLM vluchten per dag naar New York. Daarnaast vliegt ook KLM partner Delta meerdere keren per dag vanaf Amsterdam direct naar de Big Apple en zijn er meerdere mogelijkheden met een overstap. Maar in dit artikel richten we ons op de KLM vluchten.

Een vlucht van Amsterdam naar New York duurt rond de 8 uur. De retourvlucht van New York naar Amsterdam duurt vanwege een gunstige windrichting rond de 7 uur 20 minuten. Er is tijdsverschil tussen Amsterdam en New York, het is 6 uur vroeger in New York.

Er zijn dus 3 dagelijkse vluchten, de eerste KLM vlucht vertrekt om 13:20 uit Amsterdam:

  • KL641 vertrekt 13:20 en land 15:45 in New York (JFK)
  • KL642 vertrekt 17:35 en land 06:55(+1) in Amsterdam (AMS)

De volgende vlucht naar New York vertrekt een uur later, om 14:30:

  • KL645 vertrekt 14:30 en land 16:00 in New York (JFK)
  • KL646 vertrekt 18:30 en land 07:50(+1) in Amsterdam (AMS)

De laatste vlucht vertrek aan het eind van de middag, om 17:55:

  • KL643 vertrekt 17:55 en land 19:50 in New York (JFK)
  • KL644 vertrekt 22:00 en land 11:20(+1) in Amsterdam (AMS)

Met Welk Vliegtuig?

Op de Amsterdam New York route zet KLM diverse soorten vliegtuigen in.

KL641 wordt regelmatig met een Airbus A330 uitgevoerd. KL645 wordt vaak met een Boeing 787 Dreamliner uitgevoerd. KL643 wordt vaak met een Boeing 747 uitgevoerd.

Al deze toestellen hebben alle soorten stoelen aan boord, dat betekent: Economy, Economy Voorkeur, Economy Extra Beenruimte, Economy Comfort en World Business Class.

Wil je specifieke KLM Stoelen Reserveren? Dan vind je hier een overzicht van al deze soorten inclusief alle voordelen per stoel.

In KLM Economy Comfort?

In KLM Economy Comfort vlieg je dan wel in Economy, maar in Comfort vlieg je wel in een premium stoel!

Economy Comfort bied meer beenruimte, je kunt je rugleuning verder verstellen en je ben vroeg aan boord en na business class als eerste van boord. Meer details over deze stoelen en een indicatie van de kosten op de Amsterdam – New York route vind je hier.

In World Business Class?

In World Business Class vliegen is natuurlijk een ultieme luxe. Alle World Business Class stoelen vind je aan het raam óf het gangpad (voor privacy en gemak) en kun je omtoveren tot een volledig plat ‘full-flat’ bed van 2 meter of meer.

Je KLM New York Ticket Zoeken & Boeken!

Je ticket naar New York nu zoeken of boeken?

vind hier de beste deal

alle informatie in dit bericht is op het moment van schrijven (mei 2019) actueel.

Sieto

Hi, ik ben Sieto. Bekentenis: ik vlieg veel en omdat ik het zo tof vind om 'up in the sky' te zijn ben ik ticketnaar.nl begonnen omdat ik graag mijn tips & trucks over hoe ik mijn goedkope en bijzondere tickets vind wil delen met de wereld.

>