Dit weten we: KLM 100 Jaar

KLM 100 jaar

Op 7 oktober 2019 bestaat KLM 100 jaar, een grote mijlpaal voor The Flying Dutchman!

Wat weten we van wat er gaat gebeuren?

Ben je vooral nieuwsgierig naar de KLM verjaardagsdeals, ook wel de Deal Van De Eeuw genoemd door KLM? Lees dan hier verder.

KLM 100 Jaar

Eerste KLM Boeing 787-10 Dreamliner

Op 29 juni 2019 begint de viering van het centennial. Op die dag wordt de eerste KLM Boeing 787-10 Dreamliner met registratie PH-BKA verwacht. Dat is, inderdaad, precies 100 dagen voor 7 oktober! We zijn erg benieuwd of deze nieuwe kist ook direct een nieuwe livery (de kleuren van vliegtuig, red.) heeft.

Een paar dagen later, op 3 juli, gaat deze Dreamliner haar eerste commerciële vlucht vliegen, van Amsterdam naar Dubai.

Update: KLM 787-10 100 Jaar Livery

Op Twitter zijn inmiddels de eerste foto’s, genomen bij een productiefaciliteit van Boeing, van de nieuwe KLM Boeing 787-10 te zien met een KLM 100 Jaar livery. Deze is grotendeels gelijk aan de huidige livery, met de toevoeging van een ‘100’ en een lint in de kleuren van de Nederlandse vlag.

KLM 787-10 Livery

(c) cassidysvacay/Twitter

KLM Experience

Tijdens de weken rond 7 oktober 2019 wordt ook de KLM Experience georganiseerd, voor KLM’ers, betrokkenen, omwonenden en geïnteresseerden.

KLM Huisje 100

We weten er eigenlijk nog niks van, het 100ste KLM Delftsblauwe huisje.

We verwachten wel dat het een bijzonder huisje wordt. Net als dat er tijdens de kroning van Koning Willem Alexander een bijzonder huisje (zeg maar gerust paleisje) werd weggegeven, zal ook dit huisje bijzonder zijn.

KLM 100 Deals

Waar we veel van verwachten: de verjaardagsdeals!

Elk jaar zijn er natuurlijk al 2 keer de KLM Werelddeal Weken, waarvan de tweede traditioneel rond september valt. We denken dat deze in 2019 even wordt uitgesteld of omgedoopt word tot KLM 100 Deals. Of Centennial Deals. Of KLM Verjaardagsdeals.

Je begrijpt het al, we weten nog niet hoe de KLM verjaardagsdeals gaan heten. Maar dat ze er gaan komen is vrijwel 100% zeker.

update 8 oktober 2019: inmiddels is er iets meer bekend!

De KLM verjaardagdeals heten de Deal Van De Eeuw en je kunt er hier meer over lezen.

Vanaf 09:00 op 9 oktober 2019 zijn ze hier te boeken:

boek hier jouw Deal Van De Eeuw!

KLM 100 Jaar Conclusie

Al met al is het een beste mijlpaal, dat op 7 oktober 2019 KLM 100 jaar bestaat. Van een aantal dingen die er staan te gebeuren weten we al het een en ander, maar nog niet van alles.

KLM heeft vast nog wel een aantal verassingen in petto voor haar klanten en Flying Blue frequent flyers. Wij kijken er naar uit!

Wanneer we meer te weten komen delen we dat natuurlijk zo snel mogelijk op het ticketnaar.nl blog en ook zullen we dit bericht updaten.

Sieto

Hi, ik ben Sieto. Bekentenis: ik vlieg veel en omdat ik het zo tof vind om 'up in the sky' te zijn ben ik ticketnaar.nl begonnen omdat ik graag mijn tips & trucks over hoe ik mijn goedkope en bijzondere tickets vind wil delen met de wereld.

>