Flying Blue Promo Awards Juni 2019

Flying Blue Promo Awards Juni

Elke maand heeft Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM en Air France, nieuwe Promo Awards en elke maand gaan we die bespreken, hier op ticketnaar.nl. Omdat het aanbod elke keer varieert kan het mee- of tegenvallen. De Flying Blue Promo Awards Juni 2019 zien er wel OK uit.

Flying Blue Promo Awards Juni 2019

Met de Flying Blue Promo Awards vlieg je een Award Ticket (een ticket dat je betaalt met Flying Blue Miles) met een korting vanaf 20% tot 50%.

Er is altijd een aanbod van vluchten binnen Europa, vanaf Amsterdam of Parijs met een korting varierend van 20% tot 40%. Daarnaast zijn er vluchten naar bestemmingen buiten Europa, met een korting vanaf 25% tot 50%. Het zijn vaak vooral de vluchten buiten Europa met 50% korting en in Business Class die de moeite waard zijn.

Deze maand zien de Promo’s er dus wel OK uit. Er waren in het verleden maanden met betere, maar zeker ook mindere maanden. Wat zit er deze maand in het aanbod?

Vluchten binnen Europa:

  • Amsterdam naar Dresden, Luxemburg, Turijn of Cardiff (va 4.800 Miles)
  • Parijs naar Rennes, Stockholm, Nuremberg, Aberdeen of Algiers (va 3.600 Miles)

Vluchten buiten Europa:

  • Naar Amman in Business Class met 50% korting (va 22.500 Flying Blue Miles)
  • Naar Atlanta of Houston in Economy Class met 50% korting (va 14.500 Flying Blue Miles)

Naast bovenstaande vluchten buiten Europa kun je ook met korting vliegen naar: Buenos Aires (in Premium Economy), Damman (Economy en Business), Chicago of Montreal (beide Business). Er zijn nog een paar meer bestemmingen met korting, een overzicht daarvan vind je op de site van Flying Blue.

Flying Blue Promo Awards Atlanta Houston

Ga je een goedkope Award Ticket naar Atlanta of Houston boeken?

Promo Awards Advies: Naar Atlanta!

Elke maand delen we onze Promo Award Topper. Een bestemming die we daadwerkelijk gáán boeken of heel graag zouden willen boeken.

Deze maand staat Atlanta of Houston hoog op ons lijstje. Vanwege het lage aantal Flying Blue Miles dat je kwijt bent voor deze bestemmingen is het aantrekkelijk om het zuiden van de Verenigde Staten eens te gaan verkennen. Je bent maar vanaf 14.500 Flying Blue Miles kwijt voor een enkele vlucht.

Volgende maand, wanneer we de Promo’s van Juli bespreken, delen we of we daadwerkelijk een ticket geboekt hebben.

Promo Awards Juni 2019 Conclusie

We vinden het aanbod in de Promo’s deze maand dus wel OK. Het kan beter, maar zeker ook veel slechter (zoals vorige maand).

Onze Promo Awards Advies is om een ticket naar Atlanta of Houston in de Verenigde Staten te boeken. Voor maar vanaf 14.500 Flying Blue Miles is echt een mooi prijsje!

Hier vind je alle berichten over de Flying Blue Promo Awards.

Sieto

Hi, ik ben Sieto. Bekentenis: ik vlieg veel en omdat ik het zo tof vind om 'up in the sky' te zijn ben ik ticketnaar.nl begonnen omdat ik graag mijn tips & trucks over hoe ik mijn goedkope en bijzondere tickets vind wil delen met de wereld.

  • […] maand, in ons bericht over de Promo Awards Juni 2019, zouden we delen of we zelf ook een Promo hebben […]

  • >